Ochrana osobních údajů

  1. Společnost MR elektro (www.mrelektro.net), se sídlem Žukovská 245/18, Český Těšín, 737 07, zapsaná jako fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona, která je zapsána v živnostenském rejstříku jako: Marian Ručka – IČO 04748328, zpracovává v případě odeslání kontaktního formuláře ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje: následující osobní údaje:
    1. E-mailovou adresu
    2. Jméno/příjmení
    3. Text zprávy
  2. E-mailová adresa, jméno/příjmení a text zprávy je nutné zpracovat pro odpověď na dotaz odesílateli. Tyto osobní údaje budou společností MR elektro zpracovávány po dobu 5 let.
  3. Zpracování osobních údajů je  prováděno společností MR elektro tedy správcem osobních údajů.
  4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    1. požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    2. požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    3. vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    4. požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
    5. v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
V ČESKÉM TĚŠÍNĚ dne 14. 11. 2020